Skvelý štart do školského roka s Orangeom: Internet a televízia až na 6 mesiacov zadarmo

Začiatok nového školského roka privíta najväčší operátor atraktívnou ponukou pre všetkých, ktorí hľadajú kvalitný, spoľahlivý a rýchly internet a televíziu. Orange je tu s balíkom optického internetu a televízie až na šesť mesiacov zadarmo pre všetkých, ktorí sa práve teraz rozhodnú pre kvalitné internetové pripojenie a tú najlepšiu domácu zábavu.

„Do našej optickej siete nepretržite investujeme a zdokonaľujeme aj naše televízne služby, aby sme zákazníkom dokázali prinášať nielen najrýchlejšie a najspoľahlivejšie internetové pripojenie, ale aj bohatý výber kvalitného televízneho obsahu. A práve teraz, na začiatku nového školského roka, prichádzame s internetom a televíziou až na pol roka zadarmo, aby každá domácnosť mala pokryté všetko, čo na vzdelávanie, prácu, ale aj oddych a zábavu potrebuje,“ hovorí Michaela Koštialová, marketingová manažérka spoločnosti Orange Slovensko.

Orange je tu až na 6 mesiacov bez poplatkov

Pri príležitosti začiatku nového školského roka prichádza Orange s atraktívnou ponukou, ktorá umožňuje využívať internet a televíziu až na šesť mesiacov bez mesačných poplatkov. Po tomto období si obe služby budú užívať už od 27 € mesačne. Ponuka sa vzťahuje na všetkých zákazníkov, ktorí si od zajtra, 27. augusta, aktivujú Stredný a vyšší optický internet spolu so Strednou a vyššou TV s viazanosťou na 24 mesiacov.

Ani tí zákazníci, ktorí hľadajú len spoľahlivé internetové pripojenie a nepotrebujú televíziu, nebudú o atraktívnu ponuku ukrátení. Práve pre nich je pripravená možnosť získať až štyri mesiace internetu bez mesačných poplatkov pri aktivácii Stredného alebo vyššieho internetového balíka s viazanosťou na 24 mesiacov. Po skončení zvýhodneného obdobia si internet budú užívať od 16 € mesačne. Táto ponuka platí ako pre optické pripojenie, tak aj pre 4G internet fLTE so zariadením Flybox alebo ODU/IDU.

S ponukou LOVE stále ešte výhodnejšie

Okrem toho, všetkým zákazníkom, ktorí si spoja svoje mobilné a pevné služby do ponuky Love, poskytuje Orange ďalšie atraktívne výhody. Pri spojení Stredného a vyššieho paušálu so Stredným alebo Prémiovým internetom získajú atraktívnu zľava 5 € na mesačný poplatok z paušálu a dvojnásobok dát. Za dva roky tak môžu ušetriť až 120 €. Zákazníci so Základným paušálom budú odmenení dvojnásobkom dát. Navyše, vďaka ponuke Love majú zákazníci všetky svoje služby pohodlne na jednej faktúre, čo im poskytuje maximálny komfort pri úhrade a umožňuje lepšiu kontrolu nad ich výdavkami.