Dátová komunikácia v ďalších krajinách mimo EÚ bude ešte výhodnejšia: Orange vylepšuje balík Go Svet Dáta

Dátová komunikácia v obľúbených dovolenkových destináciách Slovákov bude ešte výhodnejšia. Orange vylepšuje existujúci balík Go Svet Dáta a od 3. júla ho obohacuje o ďalšie dovolenkové destinácie a turisticky zaujímavé krajiny mimo EÚ, v ktorých dátovú komunikáciu zákazníkov výrazne zvýhodňuje.

K populárnym dovolenkovým destináciám mimo EÚ ako napríklad Turecko, Egypt, Čierna Hora, Srbsko či USA alebo Kanada, v ktorých zákazníci už dávnejšie môžu komunikovať výhodnejšie, pridáva od 3.7. Orange aj ďalšie krajiny, ktoré sú stále viac v obľube Slovákov. Už aj v krajinách ako Tunisko, Vietnam, Omán, Maurícius, Dominikánska republika, Japonsko, Thajsko, Maldivy a Švajčiarsko, ktoré sú po novom zaradené do Zóny Svet 1, zákazníci s balíkom Go Svet Dáta zaplatia za 1 000 MB len 12 €.

Ani tí zákazníci, ktorí uprednostňujú dovolenky v menej známych destináciách, sa s balíkom Go Svet Dáta nemusia obávať vysokých faktúr za dáta. Aj v ostatných krajinách sveta zaradených do Zóny Svet 2 (napríklad Keňa, Jordánsko, India a od 3.7. už aj exotické Kapverdy) zaplatia za 1 MB výhodných 12 centov bez akýchkoľvek ďalších dodatočných poplatkov.

Pre výhodnejšiu a pohodlnejšiu dátovú komunikáciu mimo EÚ si stačí jednoducho bezplatne z celého sveta aktivovať balík Go Svet Dáta cez skrátené číslo 950, aplikáciu Môj Orange či Zákaznícku zónu a užívať si výhody cenovo dostupného internetu v zahraničí. Aktiváciou balíka bez akýchkoľvek aktivačných a mesačných poplatkov získajú zákazníci výhodnejšiu dátovú komunikáciu zároveň v zóne Svet 1 aj v zóne Svet 2, pričom zaplatia až keď začnú dáta reálne využívať. Platnosť balíka s automatickou obnovou je 1 mesiac alebo do jeho minutia v závislosti od dátovej spotreby zákazníka.

Prehľad balíkov Go Svet Dáta

Balík Aktivačný poplatok Mesačný poplatok Prenos dát v Zóne Svet 1 Prenos dát v Zóne Svet 2
Go Svet 100 MB 0 € 0 € 2,50 € / 100 MB 0,25 € / 1 MB
Go Svet 500 MB 0 € 0 € 8 € / 500 MB 0,18 € / 1 MB
Go Svet 1 GB 0 € 0 € 12 € / 1 GB 0,12 € / 1 MB

Pre tých zákazníkov, ktorí počas pobytu v zahraničí preferujú volania pred dátami, Orange aj naďalej odporúča roamingový balík Môj Svet, ktorého automatickou súčasťou je aj cestovné poistenie pre celú rodinu s poistným krytím až do 100 000 € bez akýchkoľvek dodatočných poplatkov.

Rozdelenie krajín do zón

Zóna Svet 1

Albánsko, Argentína, Arménsko, Austrália, Bosna a Hercegovina, Čierna Hora, Čína, Egypt, Izrael, Južná Afrika, Kanada, Katar, Kosovo, Maldivy, Mexiko, Moldavsko, Nový Zéland, Peru, Salvádor, Severné Macedónsko, Srbsko, Taiwan, Turecko (+ severná časť Cypru), USA, od 3.7. pribudlo Tunisko, Vietnam, Omán, Maurícius, Dominikánska republika, Japonsko, Thajsko, Švajčiarsko, Ukrajina zadarmo

Zóna Svet 2