Orange na Pohodu prináša aj tento rok smart riešenia, ekologické iniciatívy, ale aj veľa zábavy a lásky

Orange na Pohodu prináša aj tento rok smart riešenia, ekologické iniciatívy, ale aj veľa zábavy a lásky

Orange sa ako hlavný partner už po trinásty raz spája s festivalom Pohoda, aby jeho návštevníkom priniesol ešte lepší zážitok. Posilnené 4G a 5G pripojenie v celom areáli, Orange zóna s free Wi-Fi a solárnou nabíjačkárňou, 10 GB voľných dát pre zákazníkov alebo špeciálne AI riešenie, ktoré informuje o čakacej dobe na sprchy. To je len zlomok toho, na čo sa návštevníci Pohody môžu tento rok vďaka Orangeu tešiť. Chýbať nebude ani Optimistan Nadácie Orange s bohatým programom inšpiratívnych diskusií.

Svetová hudba a bohatý multižánrový program čakajú návštevníkov od 11. do 13. júla 2024 už tradične na trenčianskom letisku. Aj Orange sa ako hlavný partner Pohody postará o to, aby bol tento zážitok pre každého nezabudnuteľný.

„Pri Pohode sme dlhodobo a teší nás, že aj tento rok môžeme ešte viac rozšíriť škálu našich zábavných aj edukačných aktivít na festivale. Zákazníkom prinášame komfortné riešenie ich festivalových potrieb – už tradične sú to otázky kde nájsť tieň, kedy sa osprchovať a kde sa pripojiť a nabiť svoje zariadenia. Chceme si však posvietiť aj na, pre nás, kľúčové témy – dôležitosť ekológie cez náš zber starých zariadení, či na zodpovedné využívanie technológií cez diskusie v Optimistane Nadácie Orange,“ hovorí Tomáš Palovský, Chief Communication & Brand Reputation Officer Orange Slovensko.

„Orange je ideálny partner Pohody. Sme spolu dlhodobo, vážime si vklad, ktorý Orange prináša festivalu a jeho návštevníkom. Kultúra potrebuje presne takýto typ aktívnych silných partnerov. Tešíme sa na ďalší spoločný ročník, verím, že nás čaká parádny radostný víkend plný hudby a ďalšieho umenia,“ hovorí Michal Kaščák, riaditeľ festivalu Pohoda.

Pripojte sa bezpečne a získajte aj 10 GB festivalových dát navyše

Okrem toho, že celý areál Pohody bude pokrytý posilneným 4G a 5G siete signálom, v Orange zóne nájdu návštevníci už tradične aj bezplatné Wi-Fi pripojenie. O svoje zážitky z festivalu sa tak bude môcť každý bezpečne podeliť so svojimi najbližšími.

Orange má pre návštevníkov festivalu pripravenú atraktívnu odmenu – štedrý balík 10 GB voľných dát, ktoré si môžu aktivovať veľmi jednoducho a bezplatne cez mobilnú aplikáciu Môj Orange a užiť si tak festival naozaj naplno. Orange myslí aj na tých, ktorí zatiaľ nie sú jeho zákazníkmi. U expertov v Orange zóne budú totiž k dispozícii predplatené Prima karty, ktoré si môžu aktivovať cez tvárovú biometriu. Bezplatný balík 10 GB dát je tak naozaj k dispozícii pre všetkých.

Kedy je správny čas vyraziť a dať si sprchu? Pomôže vám Orange s AI riešením

Aplikácia Môj Orange prinesie nevšednú festivalovú novinku – špeciálna technológia bude pomocou umelej inteligencie vyhodnocovať aktuálne čakacie doby na sprchy a návštevníci si tak budú môcť v aplikácii jednoducho pozrieť, kedy je ten správny čas vyraziť a postaviť sa do radu.

Odovzdajte starý mobil a stretnite sa s Orangeom aj na Pohode 2025

Orange dlhodobo motivuje svojich zákazníkov, aby svoje staré mobilné telefóny odovzdali na recykláciu. Tých s Paušálmi Plus za to odmeňuje balíkom 10 GB dát. Rovnako tomu bude opäť aj na festivale Pohoda.

Každý, kto prinesie na Pohodu nepotrebné mobilné zariadenie a nechá ho ekologicky zrecyklovať, bude navyše zaradený aj do žrebovania o vstupenky na festival Pohoda 2025. Orange zabezpečí ekologickú recykláciu všetkých vyzbieraných telefónov a za každý odovzdaný kus daruje 50 centov neziskovej organizácii Návrat.

Pohoda 2023

Orange nabíja vaše mobily na festivaloch vďaka slnečnej energii

Návštevníci Pohody budú môcť vďaka Orangeu nielen spoľahlivo dátovať, ale aj nabíjať svoje telefóny. V Orange zóne bude totiž k dispozícii praktická nabíjačkáreň, primárne poháňaná solárnou energiou.

V stanovom mestečku bude už tradične aj Orange Van, kde bude tiež možné nabiť si telefón, vyskúšať VR okuliare Oculus Rift a Orange TV s kompletnou ponukou služieb.

V Orange zóne nebudú chýbať ani Orange experti, ktorí poradia v oblasti digitálnych technológií, smartfónov a s mobilnými aplikáciami Pohoda a Môj Orange. Návštevníkom tiež pomôžu nalepiť ochrannú fóliu na displej ich mobilu, aby ho tak ochránili pred festivalovými nehodami.

V Orange zóne dobre: Zaspievajte si a odídete s odmenou

Úplnou novinkou bude Orange Music Box – mini štúdio priamo v Orange zóne, kde si môže kde si môže každý prísť nahrať časť pesničky s Laskym. Zo všetkých nahrávok Orange zostrihá aftermovie festivalového leta a vytvorí tak unikátnu spomienku pre všetkých zúčastnených. Má pre nich aj odmenu – praktické eko slnečné okuliare či ďalšie skvelé prekvapenia. Ak budete mať šťastie, môžete tu stretnúť aj samotného Laskyho, ktorý prinesie na Pohodu veľa festivalovej lásky.

Optimistan Nadácie Orange: Zodpovedné využívanie technológií aj športové schladenie s Citronádou

Optimistan opäť prinesie bohatý program diskusií na aktuálne spoločenské témy. Tento rok vás poteší nasledujúcimi diskusiami:

  • Spájajú nás technológie alebo rozdeľujú? (piatok 12.7. o 14:00 – 15:00)
    Diskusia moderovaná Andreou Ungvölgyi z Nadácie Orange s hosťami Annou Symington-Maar z Rozmanita a Zuzanou Juránekovou z IPčka
  • Aj zadarmo niečo stojí (piatok 12.7. o 16:30 – 17:30)
    Diskusia s dizajnérmi z UX Forum o etických praktikách v online priestore
  • Citronáda s ľadom (sobota 13.7. o 14:00 – 15:00)
    Moderuje Rišo Lintner, ktorý prinesie osviežujúcu tému ľadového hokeja
  • Páchanie dobra – interaktívna diskusia (sobota 13.7. o 16:30 – 17:30)
    Moderovaná Jakubom Kratochvílom s hosťom Marekom Roháčkom z Návratu o tom, ako pomáhať zmysluplne

Ďalšie podrobnosti o aktivitách Orangeu na festivale Pohoda nájdete na webstránke www.orange.sk/pohoda.