Bohatá predvianočná nádielka zariadení

Bohatá predvianočná nádielka zariadení

Orange spolu s predstavením vianočnej ponuky obohatil portfólio zariadení o viac ako dve desiatky nových modelov smartfónov, herných konzol a projektorov, aby si zákazníci mohli užiť vianočnú zábavu naplno.

Dobrou voľbou pre tých, ktorí radi nakrúcajú videá a fotia, je prémiový fotomobil Honor 70 v zelenej farbe so 6,67" displejom, 120 Hz obnovovacou frekvenciou, 128 GB pamäťou a 50 Mpx ultra širokouhlým makro fotoaparátom. Jeho cena je 499 €. Honor 70 sa predáva aj v čiernej farbe s 256 GB pamäťou a jeho cena je 599 €. K obom modelom sú pribalené ako darček Bluetooth slúchadlá EarBuds 2 Lite.

Orange pridáva do ponuky aj špičkový výkonný fotomobil s premenlivou clonou Huawei Mate 50 Pro v čiernej farbe za cenu 1 299 €. Dostupný bude pre zákazníkov na konci októbra. Ak niekto hľadá nielen smartfón, ale aj smart hodinky, v Orangei si môže k modelu Huawei Nova Y70 za 199 € v čiernej farbe zobrať aj smart náramok Huawei Band 7 za symbolické jedno euro. V poradí tretí model tejto značky, atraktívne vybavený smartfón Huawei Nova 10 v čiernej farbe s veľkým displejom a rýchlym nabíjaním, ponúka presne to, čo zákazníci od moderného telefónu očakávajú. Atraktívny dizajn dopĺňa veľký bezrámový displej a kvalitný fotoaparát so štyrmi objektívmi. Jeho cena je 499 €.

V portfóliu Orangeu pribudli až štyri nové modely značky Motorola. Smartfón Motorola Edge 30 Neo 5G v čiernej farbe je 128 GB kompaktný a výkonný model s bezdrôtovým nabíjaním v cene 419 €. K dispozícii bude na konci októbra. Motorola Edge 30 Ultra 256 GB v šedej farbe predstavuje 5G mobilný telefón s 200 MPix optikou. Cena tohto zariadenia 879 €. Motorola Moto E32s 64 GB v šedej farbe je určená pre menej náročných užívateľov, ktorí však ocenia kompaktnosť a špičkový systém troch zadných kamier s rýchlym zaostrovaním. V Orangei stojí tento model 145 €. V novembri príde do ponuky aj model Motorola Moto G32 128 GB v šedej farbe za cenu 199 €. Vďaka 50 Mpx fotoaparátu s technológiou Quad Pixel dokáže urobiť nádherné snímky v každej situácii.

Orange zaradil do ponuky aj horúcu novinku od technologického startupu - smartfón Nothing Phone 1 256 GB. Jeho zadná časť je čiastočne priesvitná, čím odhaľuje niektoré z vnútorných súčiastok. Špeciálne svetelné diódy upozorňujú na prichádzajúce správy. Cena tohto jedinečného smartfónu je 525 €. Ďalšou novinkou je smartfón OPPO A17 v čiernej farbe, ktorý vyniká prémiovým koženým zadným dizajnom. Jeho cena je 159 €.

Smart telefón Realme 9 Pro Plus 256 GB v konzervatívnej zelenej a sunrise farbe patrí do hľadáčika všetkých používateľov, ktorí chcú kvalitný, ale pritom cenovo dostupný smartfón. Medzi jeho kľúčové benefity patrí nádherný 90 Hz AMOLED displej, trojica zadných kamier, 60 W rýchlonabíjanie, stereo reproduktory, dynamická RAM alebo príjemné používateľské rozhranie postavené na systéme Android 12. Je to prvý telefón s premenlivou farbou zadnej strany v ponuke, telefón podporuje aj 5G sieť. Jeho cena je 379 €.

Milovníci Samsungu sa môžu tešiť na novinku Samsung Galaxy A23 5G v bielej alebo čiernej farbe za 289 €. Telefón ponúka luxusný 6,6" Infinity-V displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, pôsobivý fotoaparát a 5G osemjadrový procesor. Cena zariadenia je 289 €.

Výrobca Xiaomi prichádza do ponuky Orangeu s vlajkovou loďou Xiaomi 12T 5G v čiernej farbe a základnej 128 GB verzii. Ide o zariadenie, ktoré získava náskok pred konkurenciou vďaka rýchlemu čipu, 108 Mpx kamere od Samsungu a bleskurýchlemu až 120 W nabíjaniu. Cena telefónu v Orangei je 579 €. K dispozícii je aj model Xiaomi 12 Lite 5G v čiernej alebo zelenej farbe za 459 €. Zákazníci si k nemu môžu zakúpiť smart náramok Mi Smart Band 7 za 1 €. Mimoriadny kúsok v segmente smart telefónov, Xiaomi 12T Pro 5G 256 GB v modrej farbe, poteší až 200 Mpx kamerou a množstvom inovácií. Stavia na špičkovom čipe Snapdragon 8+ Gen 1, podporuje doslova bleskové drôtové nabíjanie a pýši sa 200 prémiovým 120 Hz AMOLED displejom. Jeho cena je 699 €. Pre začiatočníkov a menej náročných je tu model Xiaomi Redmi 10C v zelenej farbe, ktorý dovoľuje používať dvojicu SIM kariet, má funkciu na rozpoznávanie tváre pri odomknutí telefónu a predný snímač s rozlíšením 5 Mpx. V Orangei stojí tento model 159 €. Xiaomi Redmi A1 v čiernej farbe s elegantným dizajnom poteší Androidom vo verzii 12, všetkými bezdrôtovými technológiami vrátane WiFi pre internet, Bluetooth pripojením slúchadiel alebo GPS lokalizáciou. Jeho cena je 99 €.

Nové modely iPhone14

Do ponuky pribudli aj nové verzie špičkového modelu Apple iPhone 14. V portfóliu sa objavil iPhone 14 128 GB v červenom a bielom prevedení za 1 019 € a iPhone 14 256 GB v čiernej farbe s cenou 1 169 €. K dispozícii sú aj vyššie modely pre náročnejších zákazníkov iPhone 14 Pro 128 GB v zlatej farbe za 1 339 € a iPhone 14 Pro Max 128 GB v tmavo fialovej za 1 479 €.

Niečo pre hráčov

Milovníci hier ocenia novú generáciu hernej konzoly Microsoft XBOX Séria X 1 TB. Ide o najvýkonnejšiu konzolu na trhu s pôsobivým grafickým výkonom 12 TFLOPS. Konzola ponúka rýchlejšie načítanie hier, vyššie rozlíšenie, plynulejšiu grafiku a rýchlejšiu odozvu ovládania. Jej cena je 563 €. Xbox konzola v digitálnej verzii Microsoft XBOX Séria S 512 GB zaujme svojou kompaktnosťou a elegantným dizajnom. Bola navrhnutá tak, aby sa zmestila do každej domácnosti a je vhodná aj na cesty. Cena konzoly je 329 €.

Filmový zážitok ako v kine

Dnes sú čoraz populárnejšie FullHD projektory, ktoré vyčaria aj doma zážitok ako z veľkého plátna. Xiaomi Mi Smart Projector 2 s operačným systémom Android TV používa ako zdroj svetla LED diódy, vďaka ktorým nie je taký veľký a má nižšiu spotrebu elektriny. Premieta obraz s uhlopriečkou od 152,4 cm do 304,8 cm. V Orange ho zákazníci nájdu za cenu 613 €. Druhý projektor v portfóliu Samsung The Freestyle Projector ponúka okrem premietania možnosť počúvanie hudby a poslúži aj ako náladové osvetlenie. Jeho cena je 899 €.

Všetky nové zariadenia môžu zákazníci Orangeu získať s paušálmi Go Safe na splátky od 1 €, ako aj bez paušálu a viazanosti v plnej sume. Zároveň, všetky zariadenia si zákazníci môžu zakúpiť bezpečne z pohodlia svojich domovov cez Orange e-shop.