Ako vás Orange obdarí na Vianoce?

Ako vás Orange obdarí na Vianoce?

S Orangeom aj tento rok môžu byť vaše Vianoce naozaj šťastné a veselé. Chystáme pre vás viacero akcií a jedinečných ponúk.

Vianoce s akciou 1+1 zariadenie

Tieto Vianoce vám ponúkame 1+1 zariadenie. Špičkové telefóny značiek Huawei, OPPO Reno, Samsung či Xiaomi môžete mať s druhým telefónom alebo smart náramkom, ktoré k nim dostanete iba za 1 €.

Vybrať si môžete z našej hlavnej ponuky Samsung Galaxy A53 5G + Samsung Galaxy A1, pre náročnejších máme luxusnejšiu dvojicu Samsung Galaxy Z Flip4 5G + Samsung Galaxy A23 5G.

Z telefónov nižšej triedy môžete na Vianoce potešiť blízkych mimoriadne spoľahlivým OPPO Reno7 Lite 5G + OPPO A17 s jedinečným fotoaparátom, ktorý vaše Vianoce zaznamená v nehynúco živých farbách.

Ak nepotrebujete do vianočných škatúľ baliť dvojice telefónov a stačí vám jeden, tak k si môžete vybrať z takých, ku ktorým vám pribalíme aj smart náramok. Xiaomi 12 Lite 5G s náramkom Xiaomi Band 7 alebo Huawei Nova Y70 4G s náramkom Huawei Band 7.

Príjemná nádielka darčekov, ktorému sa poteší váš partner alebo partnerka, či hocikto z vašej rodiny. 1+1 telefón sa predsa vždy zíde.

Štedré súťaže k štedrému dňu

Tí, ktorí nemajú paušál a idú si radšej starú dobrú klasiku na kredit, majú šancu získať až 25 GB dát na 2 mesiace s kartou Prima Voľba. Stačí, si preniesť číslo a dobiť kredit v hodnote aspoň 7 eur.

Pre uplatnenie nároku na 25 GB je potrebné poslať bezplatnú SMS s textom „25“ na číslo 425. Štedrý deň tak môžete osláviť s množstvom dát na surfovanie, alebo pozeranie rozprávok.

Ku karte Prima alebo FunFón máme navyše aj tento rok Vianočnú lotériu, do ktorej sa môžete zapojiť SMS s textom „HRAM“ a hráte o 5x TV, tablet, mobilný telefón, či bonusový kredit v hodnote 25 €.

Ak by vám na Vianoce bola jedna súťaž málo, máme pre vás aj druhú. Rovnako, ako aj minulý rok, vám Orange v rámci Vianočnej lotérie prináša súťaž o zariadenie Samsung, alebo 25 % zľavu z poplatku za internet, paušál, či balík Love.

Zapojte sa a vyhrajte. Na Vianoce z Orangeu predsa neodídete bez darčekov!

Vianočná lotéria tento rok prichádza s novinkou

Keď už hovoríme o Vianočnej lotérií, môžeme si ju bližšie priblížiť. Oproti minulému roku ponúka veľkú novinku, ktorou sú zľavy z paušálov na 12 mesiacov na vyžrebované číslo vo forme dobropisu, v prípade balíka Love získa výherca zľavu z hlasového paušálu.

Súťažiť môže každý, kto si medzi 21.10. a 15.12. prejde novou aktiváciou, výmenou hlasového paušálu, či fixnej služby ako je TV, alebo pevný internet a podpíše Love dohodu. Čím viac takýchto akcií zákazník u nás vykoná, tým je jeho šanca na výhru vyššia, pretože sa zapojí viackrát.

Do Vianočnej lotérie sa však musíte zapojiť cez SMS s textom „HRAM“, aby sme vedeli, že máte chuť si trochu zasúťažiť. Možnosť prihlásiť sa súťažnou SMS máte od 22.10. do 16.12.

Losovanie prebehne 5× za týždeň.

A teraz to, čo sa číta najlepšie. Medzi cenami nájdete smart TV SAMSUNG UE43BU8072UXXH, Tablet SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 5G BLACK, Telefón Samsung Galaxy S21 FE, smart hodinky Samsung Galaxy Watch 5 44 mm BT Black.

Ďalej to sú spomínané zľavy z paušálu na 12 mesiacov. 25 % zľava na hlasový paušál, 25 % zľava z fixného paušálu, 25 % zľava z Love na 12 mesiacov (zľava bude uplatňovaná na hlasový paušál, ktorý je v Love).

Prenos čísla odmeňujeme aj finančným bonusom na príslušenstvo

Okrem súťaží a Vianočnej lotérie môžete získať zaujímavé bonusy. Napríklad, ak si prenesiete číslo ku nám, môžete získať 10 eurový voucher na nákup príslušenstva k vášmu zariadeniu. Nová nabíjačka, či slúchadlá k telefónu sú celkom univerzálnym darčekom, že?

Vianoce so zľavami a akciou na dáta v balíku Love

Je to tak. Vianoce sú o láske a rodine. Preto máme pre vás pripravených množstvo výhod v balíku Love, ako je napríklad špeciálna akcia na dáta. Spojte si pevný paušál, internet a televíziu do jedného balíka a peniaze, ktoré takto ušetríte, môžete využiť na darčeky pre celú rodinu.

Šťastné a veselé, čo poviete?