Novinky a tlačové správy

54 % ľudí považuje digitálne vzdelávanie na Slovensku oproti EÚ za slabšie: Vzniká preto Orange Digital Center – bezplatné digitálne vzdelávanie pre všetkých

Až 54 % respondentov si myslí, že kvalita vzdelávania v oblasti digitálnych technológií na Slovensku je slabšia ako v ostatných krajinách EÚ. 64 % Slovákov pritom verí, že digitálne zručnosti budú čoraz dôležitejšie pre uplatnenie na trhu práce. Orange Slovensko spoločne s Nadáciou Orange sa preto rozhodli otvoriť Orange Digital Center (ODC) – inovatívny vzdelávací priestor v srdci Bratislavy. ODC bude prístupné bezplatne pre všetkých, ktorí chcú rozvíjať svoje digitálne zručnosti, či už ide o deti, dospelých alebo seniorov, s osobitným dôrazom na skupiny, ktoré bežne k technológiám či vzdelávaniu v tejto oblasti nemajú prístup.

Tlačové správy

Orange dosiahol významný míľnik: Vlastnú optickú sieť sprístupnil už 600 000 domácnostiam

Už 600 000 domácností na Slovensku môže využívať optickú sieť od Orangeu. Dosiahnutie tohto významného míľniku je dôležitou súčasťou dlhodobej stratégie spoločnosti, ktorá neustále rozširuje svoje fixné pokrytie a investuje do infraštruktúry s cieľom prinášať najspoľahlivejšie a najrýchlejšie internetové pripojenie na trhu.

Tlačové správy

Festivalové leto Orangeu: Návštevníci predátovali desiatky tisíc GB dát a odovzdali takmer 3000 starých mobilov

Festivaly sú neoddeliteľnou súčasťou leta a Orange opäť podporil tie najväčšie hudobné podujatia na Slovensku. Ako dlhoročný partner festivalov Pohoda, Grape a Atmosféra, Orange priniesol návštevníkom ešte viac zážitkov, lepšie pripojenie a nové služby, pričom si stále zachováva dôraz na udržateľnosť.

Tlačové správy

Skvelý štart do školského roka s Orangeom: Internet a televízia až na 6 mesiacov zadarmo

Začiatok nového školského roka privíta najväčší operátor atraktívnou ponukou pre všetkých, ktorí hľadajú kvalitný, spoľahlivý a rýchly internet a televíziu. Orange je tu s balíkom optického internetu a televízie až na šesť mesiacov zadarmo pre všetkých, ktorí sa práve teraz rozhodnú pre kvalitné internetové pripojenie a tú najlepšiu domácu zábavu.

Tlačové správy

Ešte jednoduchšia, atraktívnejšia a prehľadnejšia: Orange predstavuje novú TV ponuku

HBO a Max už za 6 € mesačne, prehľadnejšie a atraktívnejšie doplnkové TV balíky a upravené existujúce televízne programy Orange TV. Orange je tu od zajtra, 27. augusta, s jednoduchšou a prehľadnejšou ponukou televíznych balíkov a doplnkových služieb.

Tlačové správy